Boekhouder Zwijndrecht

Besteed uw administratie uit aan een ervaren boekhouder in Zwijndrecht

 

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij uw boekhouding door tijdgebrek of onvoldoende kennis? Of heeft u slechts advies nodig hierin omdat u bijvoorbeeld een startende ondernemer bent? Dan staat de boekhouder in Zwijndrecht van Breider Belasting­ en Adviesbureau voor u klaar. Wij hebben de kennis en jarenlange ervaring in huis om deze zorg voor u volledig uit handen te nemen. Gaat het om administratieverwerking, het verzorgen van uw belastingaangifte, jaarrekeningen, tussentijdse rapportages of loonadministratie? De boekhouder neemt dit graag van u over, of begeleid u hierin. Op deze manier houdt u tijd over en kunt u zich volledig richten op uw onderneming.

 

Boekhouder ZwijndrechtHet geven van goed advies staat bij ons hoog in het vaandel

 

Dankzij onze kennis, jaren lange ervaring en goede communicatie zorgen wij ervoor dat u niets over het hoofd ziet. Door continue op de hoogte te blijven van de nieuwe wetswijzigingen kunnen wij u goed van dienst zijn. Kortom, kunt u hulp gebruiken van een professionele boekhouder in Zwijndrecht of omgeving? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende intake. Wij staan u graag te woord om u direct verder te kunnen helpen. Wij weten immers als geen ander hoe belangrijk het is voor welke onderneming dan ook om de administratie goed op orde te hebben, en om fiscale aangiftes op tijd te voltooien.

De boekhouder Zwijndrecht kan onder andere de volgende belastingaangiftes voor u verzorgen:

  • Omzetbelasting, dit wordt ook wel belasting toegevoegde waarde genoemd. Dit is dus een berekening over de producten en/of diensten waar belasting over betaald moet worden. Hier geldt een verplichte btw-administratie voor.
  • Inkomstenbelasting, dit is belasting dat eenmaal per jaar betaald moet worden. Ondernemingen kunnen bepaalde kosten aftrekken. Bij deze aangifte is het altijd verplicht een jaarrekening bij te voegen.
  • Loonbelasting, dit is een belasting dat geheven wordt over de uitgaven aan arbeidskosten van het personeel. Hier zijn strikte regels voor, daarom is het noodzaak deze goed bij te houden.
  • Toeslagen, dit zijn geen belastingen maar dit hangt hier wel mee samen. Toeslag wordt vastgesteld aan de hand van belastbare inkomen. Deze wordt bepaald door de aangifte inkomstenbelasting.
  • Vennootschapsbelasting, dit is de (winst)aangifte die eenmaal per jaar ingeleverd moet worden door rechtspersonen zoals een B.V. (Besloten Vennootschap).
  • Dividendbelasting, dit is de belasting die moet worden ingehouden op uitgekeerd dividend. Dividend is een uitkering verstrekt door een rechtspersoon (zoals een B.V.) aan haar aandeelhouders.

Heeft u een vraag of bent u nieuwsgierig geworden naar onze diensten?

Neem dan contact met ons op en vraag om een vrijblijvend intakegesprek.

   Contact opnemen    administratiekantoorbreider.nl