Belastingadviseur Papendrecht

Belastingadviseur Papendrecht voor al uw belastingen

Heeft u een onderneming en kunt u wel wat hulp gebruiken omtrent uw belastingaangifte? Dan bent u bij Breider Belasting­ en Adviesbureau aan het juiste adres. Maak het u gemakkelijk en besteed al uw aangiftes uit aan onze belastingadviseur in Papendrecht. Ook voor uw administratie zijn wij u graag van dienst. Gaat dit om het opstellen van jaarrekeningen, loonadministratie en periodieke pensioenaangifte enzovoorts? Wij hebben de kennis en ervaring in huis. Door constant op de hoogte te blijven van nieuwe wetswijzigingen kunnen wij u altijd de beste service leveren en goed met u meedenken om al uw belastingzaken op orde te brengen. Op deze manier houdt u tijd over en kunt u zich verder richten op het ondernemen.

Wij nemen graag uw belastingaangifte uit handen

Wij zijn flexibel en leveren uitstekende service, ook zorgen wij ervoor dat u niets over het hoofd ziet. Laat daarom uw belastingzaken over aan een ervaren belastingadviseur in de omgeving van Papendrecht. Dit is niet voor niets ons vak. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze diensten, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende intake om samen met u te kunnen bespreken wat wij voor u kunnen betekenen. Ook voor het inwinnen van advies staan wij graag voor u klaar. Kortom, wij helpen u graag om uw belastingzaken op orde te krijgen en dat uw aangiftes op tijd de deur uit zijn.

 

Belastingadviseur Papendrecht

 

Belastingadviseur nabij Papendrecht kan onder andere de volgende belastingaangiftes voor u verzorgen:

  • Omzetbelasting, dit wordt ook wel belasting toegevoegde waarde genoemd. Dit is dus een berekening over de producten en/of diensten waar belasting over betaald moet worden. Hier geldt een verplichte btw-administratie voor.
  • Inkomstenbelasting, dit is belasting dat eenmaal per jaar betaald moet worden. Ondernemingen kunnen bepaalde kosten aftrekken. Bij deze aangifte is het altijd verplicht een jaarrekening bij te voegen.
  • Loonbelasting, dit is een belasting dat geheven wordt over de uitgaven aan arbeidskosten van het personeel. Hier zijn strikte regels voor, daarom is het noodzaak deze goed bij te houden.
  • Toeslagen, dit zijn geen belastingen maar dit hangt hier wel mee samen. Toeslag wordt vastgesteld aan de hand van het belastbaar inkomen. Deze wordt bepaald door de aangifte inkomstenbelasting.
  • Vennootschapsbelasting, dit is de (winst)aangifte die eenmaal per jaar ingeleverd moet worden door rechtspersonen zoals een B.V. (Besloten Vennootschap).
  • Dividendbelasting, dit is de belasting die moet worden ingehouden op uitgekeerd dividend. Dividend is een uitkering verstrekt door een rechtspersoon (zoals een B.V.) aan haar aandeelhouders.

Heeft u een vraag of bent u nieuwsgierig geworden naar onze diensten? Neem dan contact met ons op en vraag om een vrijblijvend intakegesprek.

   Contact opnemen    administratiekantoorbreider.nl